Flytning Brøndby

SKAL DU FLYTTE I BRØNDBY ELLER OMEGN? FÅ HJÆLP FRA SMOLLERUP FLYTTEFIRMA


Står du overfor en stor og uoverskuelig flytteopgave, som du i bund og grund egentlig ikke magter? For mange er det at skulle flytte lig med stress, kaos og tunge løft. Det sidste kan du heldigvis slippe helt for, når du rækker ud efter hjælp hos et professionelt flyttefirma, der kan hjælpe dig med din flytning i Brøndby og omegn.

Hos Smollerup Flyttefirma har vi dygtige og uddannede medarbejdere, så du kan læne dig tilbage, alt imens vores flyttemand får båret dine tunge møbler og flyttekasser ud til dit nye hjem. Vi har mange års erfaring og træning med transport og flytninger både inden- og udenlands, og du kan derfor altid regne med god service.

Flytteforretning Amager

Smollerup flyttefirma giver dig en nem og stressfri flytning i Brøndby


Selvom professionel flyttehjælp kan føles som en dyr udgift i en tid, hvor du i forvejen har mange udgifter forbundet med selve flytningen, så er der også mange fordele ved at lade et professionel flyttefirma flytte dine ting for dig. 

 

  • Skån din krop – det kan være en hård fysisk belastning for kroppen, når de tunge møbler skal flyttes rundt. Derfor vil din krop helt sikkert være yderst taknemmelig for at slippe for de tunge løft i denne omgang, så du undgår at gå en hel uge med ømme led og muskler – eller få en decideret rygskade. Samtidig er vores medarbejdere trænede og uddannede i at foretage tunge løft på en forsvarlig og ergonomisk korrekt måde.
  • Hurtig og effektiv transport – i vores store flyttebiler er der plads til mange traileres indhold, og derfor siger det sig selv, at du får et meget større udbytte.
  • Gør brug af ekstra tid – en effektiv flytning er lig med ekstra tid, som du får frigivet i denne hektiske periode i dit liv. Tiden vil du kunne bruge på indretningen af dit nye hjem, indkøb af møbler eller en velfortjent pause med en god kop kaffe.

Tag kontakt for at høre om dine muligheder


Lyder det som noget for dig? Hos Smollerup Flyttefirma står vi altid klar til at tage imod dig, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål. På den måde kan vi hurtigt afklare, hvordan vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis.

Vores flytteforretning har efterhånden mange glade kunder bag os både i Brøndby og i resten af landet – både inden for det private og erhvervsmæssige segment. Der er derfor helt sikkert altid plads til en kunde mere.

Flytteforretning Amager