Flytning Dragør

DERFOR SKAL DU VÆLGE SMOLLERUP FLYTTEFIRMA, NÅR DU SKAL FLYTTE I ELLER OMKRING DRAGØR


Står du over for at skulle igennem en stor og kaotisk flytning? Faktisk så behøver den slet ikke at være så kaotisk som de flytninger, du måske i forvejen kender til. Med hjælp fra en professionel flytteforretning får du nemlig en unik mulighed for at få frigivet mere tid og samtidig skåne din krop for den hårde, fysiske belastning.

Hos Smollerup Flyttefirma har vi kun de dygtigste og stærkeste flyttemænd, der hver især kan hjælpe dig med en sikker transport af dine personlige genstande til dit nye hjem, så du kan få en hurtig og effektiv flytning i Dragør og omegn.

Flytteforretning Amager

Fordele ved at hyre en professionel flyttemand til flytning i Dragør


Der er mange praktiske ting, en flyttemand kan hjælpe dig med, som vil gøre din flytning både hurtig og gnidningsfri:

 

  • Flyt alting samlet – med én stor flyttebil får du mulighed for at pakke alt dit læs op på én gang, så du hurtigt kan flytte det fra A til B i stedet for selv at køre utallige ture med en lille trailer bag bilen. Dette er en stor fordel, hvis du fx skal flytte langt væk til en helt anden by.
  • Få hjælp til det tunge slæb – der er mange tunge møbler, der skal flyttes, og med hjælp udefra er du med til at skåne din egen krop, så du slipper for ømme muskler og led hele den efterfølgende uge. Vores flyttemænd er nemlig trænede i at foretage tunge løft på en forsvarlig og ergonomisk måde.
  • Få mere tid og overskud – det er de færreste, der synes, at det er sjovt at flytte. Men med god hjælp udefra og en hurtig transporttid kan du få din flytning overstået hurtigst muligt og komme i gang med at indrette dit nye hjem.

Du kan regne med vores hjælp


Hos Smollerup Flyttefirma har vi mange års erfaring med transport- og flytninger både for private og erhverv, og derfor kan du trygt overlade logistikken til os. Vi er både stærke og effektive og har gode erfaringer med transport af stort set alting.

Flytteforretning Amager