Om os

Flyttefirma Amager

HVEM VI ER

Vognmand Jesper Camoni Smollerup startede Smollerup Transport tilbage i 2007 på Amager. Han startede det efter, at han havde opbygget sin erfaring igennem 14 år som flyttemand i et mindre flyttefirma.
I Jespers familie har man igennem generationer været vognmand, helt tilbage til slutningen af 1940´erne.

Smollerup Transport kørte i begyndelsen med alt inde fra autobugsering, maskine transport og flytninger. Men succesen med flytningerne medførte at autobugseringen og maskine transporten måtte lade livet tilbage i 2010.

Derefter har den primære beskæftigelse ligget i flytninger, både indland og udland, men også en lang række af faste flytteaftaler.
I 2012 begyndte vi at køre med logistikkørsel, både for vores egne kunder, men også for en række af speditører. Dette er med tiden gået hen og er blevet fundamentet i firmaet, hvor flytninger og transportkørsel fylder store dele af den daglige drift. Smollerup Transport er den dag i dag stadig ejet 100% af Jesper Camoni Smollerup.

HVEM VI ER

Smollerup Transport har igennem tiderne varetaget mange forskellige kunstopgaver. Dette er opstået ved, at Smollerup Transport er blevet PET-godkendt, hvilket har medført en masse kunstopgaver både for den offentlige og private sektor.

Smollerup Transport fik blandt andet æren af at transportere en del af Edward Munch´s kunstudstilling fra Madrid i Spanien til Oslo i Norge. Denne del af udstilling indeholdt det verdenskendte maleri Skriget.

Derudover har dele af vores personale været med til at varetage Bill Clintons ankomst i København under hans embede som præsident.
Her skulle Air Force 1 tømmes for al møblement samt diverse elektroniske opsætninger.

I samarbejde med ADAM flyttefirma, håndteret vi flytningen af Københavns Museum i starten af 2020. Dette var Københavns Museums indflytningen på deres nye adresse på Stormgade i Indre by København. Projektet forløb fra starten af januar 2020 til starten af februar 2020.

Flyttefirma